Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı; insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Binalarda belirli standartlarda makam alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı sinein gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin münasip icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Web sitesine giriş yaptığım andan saksılayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tavzih Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin fiillendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek muta işleme sürecine örtüsüz rızamın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Müstamel kuruluşlarda ve yangın merdiveni kayranı mikro olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları Yangın Kapısı incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu mimarinın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı düzen otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page